This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
amelie08 Turquia Local time: 07:42 Turco para Espanhol + ...
Apr 14, 2018
Ocak ayında bir firma uzun yıllardır falanca firmayla çalıştıklarını beni de projeye dahil etmek istediklerini söyledi. Özgeçmişimi, referanslarımı gönderdim. İhaleyi aldıklarını ama projeye henüz başlamadıklarını söylediler. Pek inandırıcı gelmedi. Diplomalı tercümanları gösterip, işi ucuza yapan kişilere gönderiyorlar bence. Siz olsanız gönderir miydiniz?
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Baran Keki Turquia Local time: 07:42 Membro Inglês para Turco
Firma hangi ülkeden
Apr 14, 2018
sorması ayıp?
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
amelie08 Turquia Local time: 07:42 Turco para Espanhol + ...
Autor do assunto
Ankara, Türkiye
Apr 14, 2018
Baran Keki wrote:
sorması ayıp?
İsimlerini veremeyeceğim ama haklarında kötü bir yorum yok. Arkadaşım kendileriyle çalışmış, bana önermişti. Bana birkaç yıl önce İspanyolca Türkçe hukuk çevirisini 12 Tl'ye yaptırmak istemişlerdi, kabul etmemiştim.
Niye gönderdiniz diyeceksiniz? Belki fiyatlarını yükseltirler diye düşündüm. Uzun süreli bir proje demişlerdi.
Subject:
Comment:
ATIL KAYHAN Turquia Local time: 07:42 Membro (2007) Turco para Inglês + ...
Professional Ethics
Apr 19, 2018
Bana sorarsaniz CV gondermek hic kimseye zarar vermez. Bu nedenle istediginiz yere CV gonderebilirsiniz. CV sizin profesyonel iletisim araclarinizdan biridir. Eger karsi taraf bu masum belgeyi art niyetle ve/veya sizin aleyhinize kullanirsa bu tamamen onlarin bir etik sorunudur. Kesinlikle sizin bir sorununuz degildir. Bu nedenle endise etmeyin.
Subject:
Comment:
Serdar Oncu Turquia Local time: 07:42 Inglês para Turco + ...
Kişisel tecrübem
May 2, 2018
Uzun yıllardır serbest tercümanlık yapan biri olarak, bugüne kadar ihaleye (özellikle de AB ihalelerine) katılacağını söyleyip diploma kopyası, pasaport kopyası, bilmem kaç kelimelik çeviri yaptığınızı gösteren referans belgeleri isteyen yerli/yabancı müşterilerin hiç birinden bir dönüş olmadı, artık bu tür isteklere sadece cv'mi göndermekle yetiniyorum. Ayrıca, çeviri işinin ihale edilmesine de karşıyım, sonuçta emeğe/bilgiye dayalı bir işte fiyat düş... See more
Uzun yıllardır serbest tercümanlık yapan biri olarak, bugüne kadar ihaleye (özellikle de AB ihalelerine) katılacağını söyleyip diploma kopyası, pasaport kopyası, bilmem kaç kelimelik çeviri yaptığınızı gösteren referans belgeleri isteyen yerli/yabancı müşterilerin hiç birinden bir dönüş olmadı, artık bu tür isteklere sadece cv'mi göndermekle yetiniyorum. Ayrıca, çeviri işinin ihale edilmesine de karşıyım, sonuçta emeğe/bilgiye dayalı bir işte fiyat düşürme esasına dayalı bir süreçten en zararlı çıkacak taraf o işin emekçileridir. 15 tane açık kalp ameliyatı yaptırılacaktır şeklinde bir ihaleye çıkılması kadar anlamsız. ▲ Collapse
Subject:
Comment:
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
The underlying LLM technology of LinguaCore offers AI translations of unprecedented quality. Quick and simple. Add a human linguistic review at the end for expert-level quality at a fraction of the cost and time.