This site uses cookies.
Some of these cookies are essential to the operation of the site,
while others help to improve your experience by providing insights into how the site is being used.
For more information, please see the ProZ.com privacy policy.
Grażyna Lesińska Polónia Local time: 04:41 Alemão para Polaco + ...
Apr 17, 2012
Otworzyłam pamięć WF Classic i otrzymuję komunikat, że jest ponad 500 TU i mam kupić licencję itd.
Mam płatną wersję WF, inne TM o dużych rozmiarach (ponad 500TU) działają normalnie.
Nie wiem co mam zrobić.
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Izabela Szczypka Espanha Local time: 04:41 Inglês para Polaco + ...
Po pierwsze obejrzeć swoją licencję
Apr 17, 2012
Czyli kartę '?'
Prawdopodobnie super stabilny system Windows zeżarł Ci numer licencji i został Ci tylko numer instalki.
Teraz są dwa wyjścia - albo masz gdzieś zapisany nr licencji, albo nie.
Ergo, albo go wpisujesz i wszystko zaczyna działać normalnie, albo idziesz na stronę Wordfasta i robisz darmowy Relicence, podając nr instalki. ... See more
Czyli kartę '?'
Prawdopodobnie super stabilny system Windows zeżarł Ci numer licencji i został Ci tylko numer instalki.
Teraz są dwa wyjścia - albo masz gdzieś zapisany nr licencji, albo nie.
Ergo, albo go wpisujesz i wszystko zaczyna działać normalnie, albo idziesz na stronę Wordfasta i robisz darmowy Relicence, podając nr instalki.
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Autor do assunto
działa
Apr 17, 2012
Problem się rozwiązał. Już zrobiłam Relicence. Działa.
Subject:
Comment:
Piotr Bienkowski Polónia Local time: 04:41 Membro (2005) Inglês para Polaco + ...
A ja bym zrobił tak
Apr 17, 2012
Grażyna Piesiak wrote:
Problem się rozwiązał. Już zrobiłam Relicence. Działa.
Użyłbym darmowego Okapi Olifant do wczytania bazy w formacie Wordfast txt i utworzenia pliku TMX.
Następnie ten plik TMX wczytałbym do Wordfasta. Podobno Wordfast Classic importuje pliki TMX. Trochę dookoła, ale powinno zadziałać, no bo w końcu czemu nie?
Piotr
Subject:
Comment:
Autor do assunto
na około ...
Apr 18, 2012
Piotr Bienkowski wrote:
Użyłbym darmowego Okapi Olifant do wczytania bazy w formacie Wordfast txt i utworzenia pliku TMX.
A po co w Olifancie, skoro w WF można zapisać TM w formacie TMX?
Subject:
Comment:
Piotr Bienkowski Polónia Local time: 04:41 Membro (2005) Inglês para Polaco + ...
Można, ale....
Apr 20, 2012
Grażyna Piesiak wrote:
Piotr Bienkowski wrote:
A po co w Olifancie, skoro w WF można zapisać TM w formacie TMX?
Skoro prawidłowo nie czytał tej TM, to może i nie wyeksportuje prawidłowo?....
PB
Subject:
Comment:
Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer.
Accept jobs from clients who use Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools.
Download and start using CafeTran Espresso -- for free
Pastey is an innovative desktop application that bridges the gap between human expertise and artificial intelligence. With intuitive keyboard shortcuts, Pastey transforms your source text into AI-powered draft translations.